VERS-ZUID

VERS-ZUID Vers-Zuid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Vers-Zuid. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:19 Was super lekker
30 apr 2022 om 14:06 Always delicious food, their warm sandwiches never disappoint!
1 feb 2022 om 16:10 Salade kip tandoori, heel veel salade maar amper kip. Peperduur voor wat je krijgt. Broodje kip guacamole was geen broodje maar een boterham. Ook dit weer een peperdure boterham.
20 aug 2021 om 14:39 Als je een broodje krab besteld voor 7€ verwacht je toch wel krab en geen surimi. Verstopt onder sla, tomaat, eitjes? 2e keer teleurgesteld over mijn bestelling hier.
6 aug 2021 om 12:20 Nog maar eens de verkeerde bestelling vers zuid doe er iets aan!! vers eilandje is beter zei lezen hun bonnen
22 mei 2021 om 20:35 Een beetje teleurgesteld omdat we een dikke boterham kregen in plaats van een broodje. Vorige keer kregen we een broodje daarom hadden we dit dit keer ook verwacht. Dit doet ook wel veel aan de smaak.
24 apr 2021 om 19:48 Great food but it always takes over an hour to arrive...
21 apr 2021 om 21:07 Ik had de salade kip avocado & de yoghurt vers fruit en granola genomen. Qua smaken waren beiden super! Helaas zat er amper kip in de salade en heel weinig granola bij de yoghurt dus qua porties mag het net iets meer zijn...
28 feb 2021 om 10:19 Een drankje te weinig geleverd en 1,5u moeten wachten ipv 40 minuten.
15 feb 2021 om 20:48 Broodje omelet spek was hemels!
11 feb 2021 om 19:35 Wij hadden een broodje besteld maar kregen in de een boterham, dit werd nergens vermeld bij de bestelling, daarbij had alles weinig smaak was niet vers (bruine sla) en heel karig belegd. Voor die prijs verwacht ik beter. Smoothies waren lekker maar niet g
26 dec 2020 om 16:06 Vriendelijke bediening x